Golfiväljaku rajamise plaan on ajanud Vahi küla kahte leeri (1)

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahi küla poisid Alex Aus (viskab saltot), Freddy Jakobson (esiplaanil), Ekke Juhan Liivak (taamal vasakul) ning Jass Reemann sooviksid hea meelega sel tühermaal näha paika, kus oleks võimalik palli mängida ja jõutrenni teha. Golf noormehi ei köida.
Vahi küla poisid Alex Aus (viskab saltot), Freddy Jakobson (esiplaanil), Ekke Juhan Liivak (taamal vasakul) ning Jass Reemann sooviksid hea meelega sel tühermaal näha paika, kus oleks võimalik palli mängida ja jõutrenni teha. Golf noormehi ei köida. Foto: Margus Ansu

Tartu vallavalitsus on võtnud nõuks rajada Raadimõisa pargi vastas asuvale ligi kaheteist hektari suurusele haljasalale 2018. aastaks lasteaia. Planeering näitab, et lasteaed kataks vaid osa haljasalast, ning seetõttu otsib Tartu vald ka ülejäänud maalapile sobivaid kasutusvõimalusi.

Üks võimalikest variantidest, mis sõelal, on üheksa rajaga golfiväljak.

«Golfiväljaku idee on siin piirkonnas kõne all olnud juba kümmekond aastat. Ma isegi täpselt ei mäleta, kes algul selle idee välja käis,» meenutas vallavanem Aivar Soop.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles