Selge grupijuhi kampaania koputab piduliste südametunnistusele

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janella Anveltile (keskel) ja Kätlin Klimbergile (paremal) on selgeks grupijuhiks registreerimine saanud juba tavaks. Janella on seda varem teinud kaks ning Kätlin neli korda. Eile panid nad end Tartus ka tänavuseks jaanipäevaks karskete grupijuhtidena taas kirja.
Janella Anveltile (keskel) ja Kätlin Klimbergile (paremal) on selgeks grupijuhiks registreerimine saanud juba tavaks. Janella on seda varem teinud kaks ning Kätlin neli korda. Eile panid nad end Tartus ka tänavuseks jaanipäevaks karskete grupijuhtidena taas kirja. Foto: Kristjan Teedema

Tänavu täitub Kuku raadio veetaval selge grupijuhi kampaanial kakskümmend aastat. Ettevõtmine on paljudele sõidukijuhtidele juba tavaks saanud.

Viimasel kuuel aastal on iga kord allkirjaga kinnitanud üle kahe tuhande inimese, et soovivad jaanipidude ajal olla oma seltskonnas kaineks autojuhiks ja jälgida, et keegi alkoholi tarvitanuna rooli ei läheks.

Sel aastal sai selgeks grupijuhiks registreerida tosinas Eesti linnas ja ka veebi vahendusel. Kaheksas paigas on juba käidud ning neli linna on veel Kuku raadio kampaaniabussi ootuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles