Nädalavahetusel joostakse meeleolukat värvipulbrijooksu (2)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta värvipulbrijooks.
Eelmise aasta värvipulbrijooks. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Kolmas värvipulbrijooks Wow Run leiab aset käesoleval laupäeval, 18. juunil. Tegemist on viie kilomeetri pikkuse jooksuga, mille teeb meeleolukamaks pulbervärvide kasutamine.

Rada algab Tartu Tähtvere spordipargist, kust liigutakse Emajõe ääres mööda alleed kuni Vabaduse sillani. Silla ületamise järel joostakse edasi Kroonuaia sillani, mis ületatakse peale seda, kui on silla alt läbi mindud. Tagasitee viib taas Emajõe äärt mööda Tähtvere spordiparki.

Iga kilomeetri järel visatakse osavõtjaid loodussäästlike ja ohutute pulbervärvidega. Üritust eristab teistest jooksuvõistlustest seegi, et osavõtu eesmärk pole joosta parim aeg, vaid lihtsalt tunda liikumisest ja seltskonnast rõõmu.

Eelmisel aastal võttis üritusest osa 650 jooksjat.  Wow Runi peakorraldaja Otto Fomotškin ütles, et tänaseks on end jooksule kirja pannud 340 inimest. Tema sõnul näitab aga kogemus, et viimastel päevadel ja üritusepäeval on samuti palju registreerujaid.

Fomotškin rääkis, et enamasti võtavad jooksust osa 13–25-aastased noored. Siiski ootavad korraldajad vanuse poolest võimalikult mitmekesist seltskonda.

Jooksu start antakse 18. juunil kell 13 Tähtvere spordipargis. Stardikomplektide jagamine algab kohapeal kell 11. Registreerimistasu on 25 eurot, üritusepäeval 30 eurot.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles