Melliste triatlonile startis 61 kanget (1)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melliste triatlon. Keskel nii tüdrukute arvestuse kui naiste arvestuse parim Maria Bondarchuk.
Melliste triatlon. Keskel nii tüdrukute arvestuse kui naiste arvestuse parim Maria Bondarchuk. Foto: Malle Elvet

Eesti välitriatlonite hooaeg algab traditsiooniliselt Tartumaal Mäksa vallas peetava Melliste triatloniga ja nii ka tänavu.

Ilmataat triatleete ei soosinud ning koguni 20 inimest pidas stardi eel paremaks võistlema mitte minna. Samas 61 inimest 16-kraadist vett ja veelgi jahedamat õhutemperatuuri (+ 12) ei peljanud. Tõsi, kel oli, see kasutas ujumististantsil ihu soojana hoidvat kalipsot.

Rahvatriatlonile kohaselt olid kõik kolm ala üsna lühikese distantsiga: 300 meetrit ujumist, 8 kilomeetrit rattasõitu ja 2,5 kilomeetrit jooksu.

Kõige kiiremini ehk ajaga 28:39 läbis võistlusmaa Jõgevamaa mees Allar Soo. Veidi vähem kui poolteist minutit hiljem lõpetas tartumaalane Urmas Utar ja kohe tema järel Ida-Virumaalt pärit Sander Suurna.

Naistest oli ajaga 32:58 parim üldjärvestuses kaheksanda koha saanud Maria Bondarchuk Harjumaalt. Üldjärjestuses 13. ja 14. kohta jaganud harjumaalane Maria Jänese oli teine. Kolmandaks tuli tartumaalane Vanessa Viiding.

Eraldi arvestust peeti nii laste, veteranide kui ka üle 100 kilo kaaluvate osalejate üle.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles