Neli naist võtavad ette kontserdireisi kuuekesi

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansamblis Naised Köögis mängivad ja laulavad Kristiina Ehin (vasakult, laul ja karmoška), Sofia Joons (viiul ja laul), Katrin Laidre (laul, karmoška ning kontrabassist ja vannist meisterdatud kontravann) ja Kairi Leivo (laul).
Ansamblis Naised Köögis mängivad ja laulavad Kristiina Ehin (vasakult, laul ja karmoška), Sofia Joons (viiul ja laul), Katrin Laidre (laul, karmoška ning kontrabassist ja vannist meisterdatud kontravann) ja Kairi Leivo (laul). Foto: Kristjan Teedema

Kristiina Ehin tuli toimetusse  laulutunnist. Miks on tarvis kirjanikul laulmist õppida? Aga ikka selleks, et kuulajad saaksid kontsertidel parema elamuse. Nimelt kuulub poetess ansamblisse Naised Köögis, millel algab täna ringreis.

«Ma olen see nõukaaja põlvkonna laps, kes sai koolist kaasa teadmise, et ma ei oska laulda,» ütles Ehin. «Nüüd ma leidsin toreda lauluõpetaja Natalja Trošina, ta julgustab ja õpetab mind ja toob minu helisevat poolt välja.»

Kohtumised Viljandis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles