Karatekad ei lase suvel luhta minna

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Et suvi ei läheks luhta» koolitus Tartus.
«Et suvi ei läheks luhta» koolitus Tartus. Foto: Erakogu

Mullu Eesti Karate Föderatsiooni poolt taastatud heategevusprogramm «Et suvi ei läheks luhta» kutsub 8 - 18aastasi noori liituma suvise õppetega.

Föderatsiooni teatel viiakse õppe- ning koolitus Tartus läbi ajavahemikus 2. - 18. augustini Annelinna spordimajas. Kokkusaamised on kaks korda nädalas - teisipäeviti ja neljapäeviti. Vastutav treener on Eesti koondislane Lauri Mengel. Tartu treeningutel osaleb koolitajana ka 2006.aasta karate maailmameister Marko Luhamaa.

Koolivaheaja kahe kuu jooksul korraldatakse karate treeninguid Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Kohtla-Järvel, Narvas ja Kuressaares. Kõik koolitused ja treeningud on tasuta.

Noori ootab lai valik koolitusi huvitavatel teemadel nagu riskivaba käitumine, enesekaitse, veeohutus ja tuleohutus. Turvalise eluviisiga seotud teemasid aitavad lahti mõtestada politsei- ja piirivalveameti, päästeameti, kaitseväe ning kaitseliidu esindajad.

Üle Eesti oodatakse osalema kuni 1000 koolinoort, Tartus osales mullu ligi 150 huvilist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles