Tartu ülikooli suveülikool haarab kogu Eestit

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suveülikooli maalitund.
Suveülikooli maalitund. Foto: Andres Ehrenpreis

Kõiki õpihuvilisi oodatakse juunist kuni augustini lõpuni Tartu ülikooli suveülikooli, kus saab ühendada puhkuse põneva koolitusega. Sel suvel on võimalik õppida enam kui viiekümnel koolitusel, mis toimuvad Eestimaa erinevates paikades, näiteks Tartus, Tallinnas, Pärnus, Viljandis, aga ka Võrumaal, Jõgevamaal ja Ida-Virumaal.

Suveülikooli programmist võivad enda jaoks põneva koolituse leida erinevate huvidega inimesed. Kursusi on amatöörastronoomiast, folkloorist, budismist, hinduismist ja islamist, tsiviilõigusest, nutiajastu oskustest, positiivsest psühholoogiast, eneseregulatsioonist ja teiste toetamisest, psüühikahäiretest ja paljust muust.

Suveülikoolile omaselt võib õppida ka oma häält targalt kasutama, maalima, telgedel kuduma, tennist mängima ning saada teada, kuidas toidulisandeid kasutada ning rullimise ja venitamise abil kiiremini taastuda. Narva kolledži pakutavatel kursustel on võimalik eri teemasid ka vene keeles õppida.

Osalejad saavad Tartu ülikooli täiendusõppe läbimist tõendava dokumendi. Täiendusõppes kogutud ainepunkte on võimalik kasutada tasemeõppe õppekavade täitmisel sobiva õppeaine olemasolul kõrgkoolis.

Täpsem infot suveülikooli kursuste kohta www.ut.ee/suveulikool

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles