Lehepuhuri jõuramisest pole linnainimesel suvelgi pääsu (2)

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: A6

Väga häirivaks on muutnud Annikese lasteaia kojamehe väga intensiivne lehepuhuri kasutamine aasta ringi, seda eriti soojal ajal, kui aknad on hommikuni tuulutus­asendisse jäetud, ei tahaks vähemalt puhkuse ajal nii vara ärgata, kirjutas Annikese lasteaia naabruses kortermajas elav tartlane hiljuti ülikoolilinna kodulehe «Ametnik vastab» rubriigis.

Kirjutaja teatel alustas lasteaia kojamees oma masinaga «liiva keerutamist» 10. ja 11. mail hommikul kell 6.35. «Kas ikka peab kõnniteede ja liivakastide äärte puhastamiseks kasutama kevadel/suvel lehepuhurit ja veel nii vara hommikul?» küsis ta.

Tõesti, miks ei võiks kojamees hommikul luuaga töötada? «Ei, luud pole enam soliidne,» vastas Anne 9 asuva Annikese lasteaia direktor Valentina Soosaar. Ta lisas, et probleem on lahendatud: kojamees hakkab nüüd hiljem, hommikul kell kaheksa või pool üheksa tööle. «Meil ei ole enam seda konflikti,» kinnitas Valentina Soosaar.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles