Endine hotell Park muutub koolimajaks

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu rahvusvahelise kooli direktor Kristi Aria ja OÜ Toompark juhatuse liige Lauri Rä­­bin vaatavad plaanidelt, kuidas ruumid paiknevad.
Tartu rahvusvahelise kooli direktor Kristi Aria ja OÜ Toompark juhatuse liige Lauri Rä­­bin vaatavad plaanidelt, kuidas ruumid paiknevad. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kõige vanem majutusasutus hotell Park sulges Vallikraavi tänaval uksed mullu sügisel. Hotellihoone kuulub ettevõttele Toompark, mis esialgu plaanis selle ehitada ümber üürimajaks. Praeguseks on see mõte aga maha maetud ja käed on löödud Tartu rahvusvahelise kooliga, mis kolib järgmise aasta alguses aadressilt Veski 1 endisesse hotellimajja. 

Tartu rahvusvaheline kool on tegutsenud üle kümne aasta Veski tänaval umbes kolmesajal ruutmeetril. Kooli juurde kuulub samuti lasteaed, mis paikneb hoopis Ülejõel Roosi tänaval. Kooli direktori Kristi Aria sõnul on suuremat maja mitu aastat otsitud ja kõik variandid Tartus läbi vaadatud. Kaalutud on samuti võimalust kolida suuremate koolide ja asutuste juurde, kuid siiani pole ükski variant sobinud. 

Esialgu teised plaanid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles