Head kokka tuleb otsida tikutulega (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meat Marketi kokad restorani köögis toitu valmistamas.
Meat Marketi kokad restorani köögis toitu valmistamas. Foto: Margus Ansu

Püssirohukeldri tegevjuht Janis Jaomaa on suvekuudeks juba kõik töötajad leidnud – kollektiivi täiendati kolme teenindajaga. Jaomaa õnneks polnud restorani kokkadele abikäsi tarvis. «Kokkasid on keeruline leida, kui neid vaja peaks olema,» sõnas ta.

Keegi ei leia

Sama mure kõlab teiste restoranide juhatajate ja omanike jutus. «Kui me räägime nüüd konkreetselt meist, siis õige koka leidmine on ikka väga-väga raske,» ütles restorani Suudlevad Tudengid juhatuse liige Maire Zacek. Praeguseks on Suudlevad Tudengid otsinud kokka kolm kuud, kuid tulutult.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles