Saadjärve haugipüügivõistlusel saadi ulmelisi saake

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saadjärve haugipüügivõistlus pakkus osalejatele palju positiivseid emotsioone ja kõvasti mõõdukalu.
Saadjärve haugipüügivõistlus pakkus osalejatele palju positiivseid emotsioone ja kõvasti mõõdukalu. Foto: Saadjärve puhkekeskus

Läinud laupäeval Saadjärvel toimunud haugipüügivõistlus Saadjärve Haug 2016 pakkus osalenud spinningumeestele ja -naistele vist küll imelisi elamusi: nelja tunni jooksul tabati pea kahesaja kilo jagu veteröövleid!

Võitluse võitis Enno Toomla, kes sikutas paati 14 haugi kogukaaluga pea 18 kilo. Teise koha sai paatkond koosseisus Denis Manov ja Aleks Zubov (14 haugi, kogukaal 18 kilo ja 550 grammi) ja kolmanda koha Valju Sõna (4 haugi, kogukaal 8 kilo 400 grammi). Ühtegi tõelist vetehiiglast võistluse käigus siiski ei tabatud, suurimaks jäi Valju Sõna 3,9 kilo kaalunud purikas.

Võistlusel osales 39 paatkonda 70 võistlejaga. Mõõdukalata jäi vaid üheksa paatkonda, kokku haaras sel päeval aga nelja tunni jooksul võistlejate lanti 134 haugi kogukaaluga pea 176 kilogrammi.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles