Pildid: politsei otsib Tartus mitme auto peeglid maha sõitnud juhti (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib Tartus mitme auto peeglid maha sõitnud juhti.
Politsei otsib Tartus mitme auto peeglid maha sõitnud juhti. Foto: Lõuna prefektuur

Politsei palub kaasliiklejate abi, et tuvastada sõidukijuht, kes täna õhtul Tartus mitme pargitud sõiduki peeglid maha sõitis.

Esmaspäeva õhtul kella 19.40 ajal sõitis Tartus Sauna tänaval seni kindlaks tegemata, kuid tunnistaja ütluste kohaselt rohelist värvi sõiduk maha kahe auto peeglid ning liikus edasi Staadioni tänava suunas.

Kahjuks ei jõudnud õnnetusest politseile teatanud mees silmata sõiduki marki ega registreerimisnumbrit. Sõidukid, mis kahjustada said, olid Toyota Avensis ja Volkswagen Golf, mis olid pargitud Sauna tänaval kaupluse Konsum poolsele küljele, teatas Lõuna prefektuur.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud sündmust pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis viiks sõidukeid kahjustanud juhini palutakse sellest teada anda politsei infotelefonil 612 3000 või e-mailil louna.ate@list.politsei.ee

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles