Võnnus vahetus vallavanem

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võnnu uus vallavanem Teet Helm.
Võnnu uus vallavanem Teet Helm. Foto: Jassu Hertsmann

Täna on esimene ametlik täispikk tööpäev Võnnu uuel vallavanemal Teet Helmil, kes on aastaid sama ametit pidanud Räpina vallas.

Võnnu eelmine vallavanem Tõnu Muru esitas vallavolikogule tagasiastumisavalduse 5. mail, volikogu vabastas ta ametist 12. mail.

«Et meil oli ühinemisläbirääkimiste ja muude tööde pärast kiiresti uut vallavanemat tarvis, ei hakanud volikogu uue vallavanema leidmiseks konkurssi korraldama,» ütles Võnnu vallavolikogu esimees Urmas Paju. «Hakkasime vaatama, kes on siinkandis kompetentsed ja kogemustega inimesed, rääkisime mitmega ja parimaks osutus Räpina eelmine vallavanem Teet Helm.»

Võnnu vallavolikogu valis Teet Helmi (s 1949) vallavanemaks eelmisel neljapäeval.

Räpina vallavanema ametist lahkus Teet Helm oma soovil tänavu märtsis pärast seda, kui vallavolikogu tahtis talle umbusaldust avaldada, sest valla mitmete projektide puhul on rahastajad esitanud Räpina vallavalitsusele tagasinõuded.

Võnnu eelmine vallavanem Tõnu Muru asus tööle Elva linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhatajana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles