Tiigi seltsimaja direktoriks valiti Maris Peebo

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiigi seltsimaja.
Tiigi seltsimaja. Foto: Margus Ansu

Tiigi seltsimaja direktori leidmiseks välja kuulutatud avalikust konkursist väljus võitjana Maris Peebo, kes alustab tööd 1. juulist.

Maris Peebo on lõpetanud Tartu ülikooli hispaania keele ja kirjanduse eriala, ta on Toledo kirjastuse üks asutajatest. Viimasel kolmel aastal on Maris Peebo olnud Tartu laulupeo kunstilise juhi ja direktori assistent ning Tiigi seltsimaja spetsialist, vahendas linnavalitsuse pressiteade. Lisaks on Peebo olnud ka Tartu laulupeo, Tartu popkooripeo, Tartu jõululinna, Tartu linna päeva, Tartu koorikonverentsi ja mitmete rahvakultuuriürituste korraldusmeeskondades.

Tartu abilinnapea Tiia Teppani sõnul on Maris Peebol head eeldused arendada Tiigi seltsimaja nüüdisaegseks kultuurikeskuseks, kasuks tulevad tema eelnev töökogemus samas asutuses, võõrkeelte valdamine ja oskus näha asju uue nurga alt.

Tartu linnavalitsuse kultuuriosakonna allasutusena on Tiigi seltsimaja ülesanne Tartu linna rahvakultuuri tegevuste koordineerimine, koorimuusika, rahvatantsu, puhkpillimuusika, folkloori ning rahvamuusika valdkondade tegevuste arendamine ja koordineerimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles