Nemad keedavadki muudkui uusi suppe kokku

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salvesti tootearendaja Kadri Ilvese (vasakult), turundus-
assistendi Kristella Kõrgesaare, tehnoloogi Regina Jürsoni ning peatehnoloogi Marika Kramini peas ja käe all valmivad ettevõtte uued tooted.
Salvesti tootearendaja Kadri Ilvese (vasakult), turundus- assistendi Kristella Kõrgesaare, tehnoloogi Regina Jürsoni ning peatehnoloogi Marika Kramini peas ja käe all valmivad ettevõtte uued tooted. Foto: Sille Annuk

Ja vähe sellest – Salvesti tehnoloogid ja tootearendajad keedavad kokku ka uusi moose, lastetoite, kastmeid ja salateid, mida ettevõtte turundustöötajad välja pakuvad. 

«Kõigepealt peab ju idee olema, selle käivad välja meie turundustöötajad,» selgitas 1981. aastal Tartu konservitehasesse tööle läinud ja 1998. aastast Salvesti peatehnoloogina töötav Marika Kramin. «Meie asi on ideest teha toode. Mõni valmib kolme kuuga, mõne väljatöötamiseks kulub aasta.»

Alati on juures mitu kätt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles