Noored sulgpallurid panid end proovile Saksamaal

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlased Hamburgis peetud sulgpalli noorteturniiril. Pildil vasakult Merit Mägi, Victoria Korobova, Alexander Raudsepp ja Robert Sokman.
Tartlased Hamburgis peetud sulgpalli noorteturniiril. Pildil vasakult Merit Mägi, Victoria Korobova, Alexander Raudsepp ja Robert Sokman. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel käisid Eesti noored sulgpallurid jõudu katsumas Saksamaa ja Taani eakaaslastega Hamburgis peetud turniiril ning treener Rainer Kaljumäe hinnangul näitavad tulemused, et tööd on tehtud õiges suunas.

Saksamaa Victor Junior International Cup turniirist võttis osa 430 mängijat. Eesti suurima sulgpalliklubi Triiton mängijad Artur Ajupov, Victoria Korobova, Merit Mägi, Robert Sokman ja Alexander Raudsepp saavutasid kõik auhinnalise kolmanda koha. Ajupov võitis pronksi vastavalt U-15 poiste üksikmängus, Mägi-Korobova U-17 naispaarismängus ja Raudsepp-Sokman U-17 meespaarismängus.

Tallinna mängijatest esines kõige paremini Tondiraba sulgpalliklubi mängija Mari-Ann Karjus, kes võitis esikoha U-17 neiude üksikmängus.

Mängijaid juhendanud treener Rainer Kaljumäe väljendas rahulolu, sest tema hoolealused saavutasid mitmeid häid võite Saksa ja Taani eakaaslaste vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles