Lõunakeskuse Rimis kallab vett

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuse Rimi hüpermarket.
Lõunakeskuse Rimi hüpermarket. Foto: Margus Ansu

Katastroof, katus jookseb kohinal läbi, kirjeldas Lõunakeskuse Rimi olukorda täna ennelõunal ajal OÜ Lõunakeskus juhatuse liige Jaan Lott.


Lõunakeskuse uues osas asuva Rimi uputuse tekitasid kaubanduskeskuse katuselt lund rookinud töömehed. «Meil oli valida kahe halva vahel,» märkis Jaan Lott. «Üks võimalus oli jätta katuselt lumi koristamata ja oodata, kas katus kukub kokku või ei. Teine halb variant oli lumi ära koristada. Valisime teise võimaluse.»

Jaan Loti sõnul on lund rookinud mehed katusele päris suure augu teinud. «Eks nad ei näinud paksus lumes hästi,» ütles ta. «Rimis on ikka päris korralik läbijooks, oma 60 ruutmeetrit kauplusest on üle kastetud.»

Suuremate läbijooksude alt toimetati kaup minema. Juba hommikul olid töömehed Lõunakeskuse katusel ja lappisid katkisi kohti. Kella poole kolmeks pärastlõunal olid töömehed loodetavasti kõik augud üles leidnud, kuid ühe ostja sõnul sarnases poeskäik endiselt duši all käimisega.

«Katuse kihtide vahele on kogunenud palju vett ja see muudkui tilgub alla,» selgitas Jaan Lott. «Olukord on nigel.»

Parajasti Rimi juhatajaga nõu pidanud Jaan Lott lisas, et suur kauplus on seni avatud ja loodetavasti jääbki avatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles