Emajõest leitud mees oli kadunuks jäänud Mati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunuks jäänud 21-aastane Mati.
Kadunuks jäänud 21-aastane Mati. Foto: Lõuna prefektuur

Aprillikuu viimasel päeval Karlova sadama lähistelt veest leitud mehe surnukeha kuulus 21-aastasele Matile, kes jäi teadmata kadunuks 29. märtsil, kinnitab politsei.

DNA-analüüs andis vastuse, et tegemist oli taga otsitud isikuga, kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja. Kohtuarstlik ekspertiis tuvastas, et sisemisi vigastusi ja luukahjustusi surnukehal ei olnud. Küll aga tehti kindlaks, et noormees oli surma hetkel üliraskes joobes.

Mati lahkus Tartus oma kodust 28. märtsi õhtul kella 22 paiku. Viimati nähti teda ööl vastu 29. märtsi kella 2 - 3 ajal Tartus Anne kanali ääres asuvas kohvikus, kust ta pidi sõbra sõnul koju minema.

Teadmata kadunuks jäänud noormeest asuti kohe otsima nii maalt kui õhust kuni 2. aprillil leiti Emajõe äärest tema jalanõud. Vaatamata jätkunud otsingutele teda leida ei õnnestunud kuni 30. aprillini, mil paadiga jõel sõitnud inimesed ta leidsid.

Copy
Tagasi üles