Vooremäele läheb rassima üle 1000 ratturi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratturid Vooremäe radadel.
Ratturid Vooremäe radadel. Foto: Hawaii Express Estonian Cup

Laupäeval kell 12 saab Haaslava vallas Lange motokeskuses alguse Hawaii Express Estonian Cup teine etapp, mille 63 km pikkune maratonitrass kulgeb mööda Uniküla ja Vooremäe radu.

Eelregistreerunuid on maratonile ja poolmaratonile üle tuhande, lisaks toimuvad kohapeal lastesõidud neljale vanuseklassile, kinnitas sarja peakorraldaja Allar Tõnissaar.

Võitlus esikoha eest tõotab tulla põnev, sest lõunanaabrite kaks esitiimi - Rietumu Delfin ja ZZK Team - saadavad kohale oma tugevaimad sõitjad. Nõnda on stardijoonel korraga aasta tagasi Vooremäel esimestena finishisse jõudnud Arnis Petersons ja Martins Blums ning selle hooaja avaetapi võitnud Dmitri Sorokin.

Eestlastest astuvad neile vastu eelmiste hooaegade üldvõitja Caspar Austa, valitsev Eesti meister Peeter Tarvis jun, alati võidujanune Peeter Pruus, U-23 üks favoriite Karl-Arnold Vendelin. Kui välja arvata võõrsil olümpia kvalifikatsioonipunkte jahtiv Martin Loo, on kohal kogu Eesti maastikurattasõidu koorekiht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles