Galerii: karlovlaste kodukohvikud peletavad tuimalt vahtimist

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Karlova päevade üks tänaseid tulipunkte on kohvikud. Neid on selles linnajaos ka päriselt olemas, näiteks Anna Edasi ja Barlova, aga kutselistele pakuvad täna elevat lisa kodukohvikud. Piisas vaid viiest sellisest korraks läbi astuda, et tõdeda: karlovlased on võtnud oma linnaosa seltsi üleskutset kuulda rõõmuga ning lustivad kodukootud toitu ja kohvi pakkudes täiel rinnal. Nende kunded lähevad mängu ja maitsvate elamustega kaasa ega jää tuimalt vahtima.

Meie fotoaparaadi ette jäid kodukohvikud Lev ja Leevike (Tolstoi 14–2), Villa Hortensia (Tähe 37), Tres Cactosas (Sõbra 20a–2) ja Lillelaste teemaja (Kuru 3).

Kutselistest kohvikutest tegime pilti ainult Karlova Kohvis, sest see tegutseb täna esimest päeva endises Siilu poes (Tähe 63).

Pildistatud on ka Kinnisvarakohviku (Tähe 40) ja Väikese Prantsuse Kreperii (Õnne 28) reklaamsilte. Nendes kahes ei olnud söömine ja joomine keskpäeval veel alanud.

Täna on avatud Karlovas ühtekokku peaaegu 30 kohvikut. Karlova selts on avaldanud nende kohta teavet, mida saab vaadata siinkohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles