Ilumess pöörab tähelepanu tervislikele eluviisidele

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porgandid.
Porgandid. Foto: Margus Ansu / Postimees

Reedel ja laupäeval toob koguperemess Ilu 2016 Tartu näituste messikeskusse kokku tervislike eluviiside edendajad ning ilutootede pakkujad.

Nagu eelmistel aastatel, on ka seekordne mess mõeldud tervele perele, et pakkuda midagi huvitavat igale vanuserühmale. «Messilt leiab tegevust igaüks, keda huvitab tervislik eluviis, õige toitumine, sportimine, looduslikud tooted ja aktiivne vaba aeg,» rääkis projektijuht Betti Murdvee.

Tema sõnul võtavad messikeskuse A-halli enda alla ilutooteid pakkuvad ettevõtted ja võistlused ning C-hall on tervise, sportlike eluviiside, eestimaise disaini, vaba aja ja pere päralt.

Murdvee tõi esile, et messil on näiteks võimalik nõu küsida Eesti ühelt tuntuimalt elustiiliblogijalt, Merilin Taimrelt, keda tuntakse blogi «Paljas porgand» järgi. Samuti kutsub korraldaja kõiki messil osalejaid üles osalema Eesti suurimatel ja populaarsematel jooksuüritustel, kuhu saab end messil registreerida Spordiürituste Korraldamise Klubi boksis.

Ka sel korral tõstetakse messil esile kodumaiseid andekaid moeloojaid. Kvaliteetseid ja moekaid kehakatteid pakutakse ka lastele.

Ühtlasi pakub ilumess võimalust jälgida Eestis esimest korda peetavaid rahvusvahelisi ilumeistrivõistlusi Baltic Beauty Cup, kus omavahel võistlevad küüne- ja ripsmetehnikud Eestist, Rootsist, Lätist, Leedust ja Soomest.

Seekordne ilumess on järjekorras juba 12. Messi päevajuht on stilist Ženja Fokin, kelle poole võib Murdvee sõnul samuti julgelt pöörduda kõigi moeküsimustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles