Sepa jalgpallikeskuse valmimist saab jälgida reaalajas

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Alates tänasest saab Tartu Sepa staadioni renoveerimist jälgida otseülekandes veebilehel www.jalgpallikeskus.ee. Tartu jalgpallikool Tammeka ja G4S Eesti koostöös üles seatud veebikaamera vahendusel näeb lähema paari kuu jooksul, kuidas valmib ajalooline staadion, mille rahastamiseks andis oma panuse üle 3000 inimese.

Sepa jalgpallikeskuse kampaaniajuhi Kalle Paasi sõnul on staadioniehituskaamera väärt jätk hiljutisele üliedukale ühisrahastuskampaaniale.

«Uus kunstmuruväljak on Tartu jalgpalli unistus ja see unistus saab teoks tänu kaasamisele ja läbipaistvusele,» selgitas Paas. «Sama mõtteviisi kannab endas G4S abil käivitatud staadioniehituskaamera, mille abil saavad ehitusele kaasa elada kõik 3000 Sepa jalgpallikeskuse kampaania annetajat ja Eesti jalgpalli sõbrad üle maailma.»

«Sepa staadioni renoveerimine on väga eeskujulik näide sellest, kuidas paljud linnaelanikud ja ettevõtted annavad oma panuse, et noortel oleksid vajalikud tingimused spordiga tegelemiseks. Pakkudes noortele vaba aja tegevust vähendame ka riskikäitumist ühiskonnas ja muudame Eesti turvalisemaks,» lisas G4S Lõuna piirkonna müügiosakonna juhataja Üllar Liblik.

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas eelmise aasta 2. novembril Eestis ainulaadse ühisrahastuskampaaniat, millega koguti 150 000 eurot Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Disainistuudio Neway loodud keskkonnas www.jalgpallikeskus.ee sai igaüks osta ruutmeetri uuest staadionist ja sellega toetada tuhandete Tartu noorte jalgpallurite unistusi.

Ehitustööd algasid Sepa staadionil 18. aprillil. Jalgpallikeskus avatakse pidulikult 10. juulil EM-finaali ühisvaatamisega. Lisaks ajaloolisele ühisrahastuskampaaniale panustab uue Sepa jalgpallikeskuse valmimisse ka jalgpallikool Tammeka ja Eesti jalgpalliliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles