Ekstreemjooksul tuleb üle 10-meetrisest tornist vette hüpata (2)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanamõisa järv Tõrvas
Vanamõisa järv Tõrvas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juunis Valgamaal Tõrvas joostav seitsme kilomeetri pikkune distants on kavandatud nii ekstreemne, et seda on kohati isegi raske jooksuks pidada. Raja naelaks on hüpe Baltimaade kõrgeimast, enam kui 10 meetri kõrgusest hüppetornist otse Vanamõisa järve.

Spordiklubi Meie Liigume teatel tuleb jooksudistantsi vältel võtta mitmeid looduslikke tõuse ja teha laskumisi, rühkida läbi metsa ja võsa ning sumada läbi mitme veekogu. Lisaks ootavad jooksjaid tehistakistused.

Võistluse peakorraldaja ja spordiklubi Meie Liigume üks eestvedaja Siim Ausmees sõnas, et võistlema on oodatud kõik ekstreemjooksuhuvilised alates sünniaastast 2006 ja vanemad. Täpsem info ja registreerimine asub veebilehel https://www.sportos.eu/ee/et/torva-ekstreemjooks/.

11. juunil korraldatav ekstreemjooks on ühtlasi üks Tõrva 90. aastapäeva üritusi. Korraldajad soovitavad tulla Tõrvasse koos perega, kuna samal päeval leiab aset ka Tõrva kohvikutepäev ning meeleolukat 11. juunit jääb lõpetama kontsert Veskijärve ääres.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles