Lumeolud lisasid Tartus jälle liikluspiiranguid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppesõit Tartus Pargi ja Tähe tänava ristmikul. Parempööre Tähe tänavale on olnud keelatud juba mitu nädalat.
Õppesõit Tartus Pargi ja Tähe tänava ristmikul. Parempööre Tähe tänavale on olnud keelatud juba mitu nädalat. Foto: Sille Annuk

Et tagada liikluse sujuvust ja ohutust lasteasutuste juures ning kitsamatel tänavalõikudel, kehtestas Tartu linnavalitsus uusi sõidupiiranguid osadel tänavatel.


Nii ei tohi enam näiteks Kopli - Piima ristmikult sõita sisse Piima tänavale. Kutsehariduskeskuse ning kunstigümnaasiumi Piima tänava poolsetest parklatest on lubatud ainult parempöördega väljasõidud.

Aiandi tänaval kehtestatakse osaliselt parkimiskeeld tööpäeviti kella 7.30st kuni 17.00ni.

Narva maanteelt keelatakse sissesõit Kivi tänavale. Kuni 100 meetri ulatuses ei tohi Kivi tänaval sõita Pika tänava suunas.

Sõltuvalt sellest, kui raskeks kujunevad talvised olud, on võimalikud veel täiendavad liikluskorralduslikud lahendused. Sõidukijuhtidelt palub linnavalitsus kitsastes liiklusoludes kaasliiklejate suhtes mõistvat suhtumist ning jälgida tähelepanelikult liiklusmärkidega kehtestatud nõudeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles