Päevatoimetaja:
Richard Särk

Kas hinnautoopia või lihtsalt segadus?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Eile ehmatas kohvik Tartu oma koduleheküljel külastajaid menüüga, kus näiteks lihavaliku ja kartulipüree hinnaks oli märgitud 88 eurot ehk 1376,9 krooni, kringli eest tuli aga välja käia lausa 220 eurot ehk 3442,25 krooni. Kas hinnad on utoopiliselt tõusnud või on tegemist ikkagi lihtsalt segadusega?


Vastab Tartu kohviku juhataja Indrek Suur:

No mis te ise arvate?

Vahest ikka segadus.

Segadus jah.

Kuidas selline segadus juhtus?

Täna (eile – toim) hommikul sai hindu muudetud, aga IT-meestel jäi üks koht muutmata või mingi komakoht läks nihu, ma täpselt ei teagi. Sellepärast arvuti arvutaski meeletud summad. Muud ei midagi.
Hommikul tulime tööle ja vaatasime ise ka, et oi, oi, oi, millised ultrahinnad. Õnneks IT-mehed reageerisid kiiresti ja praegu on hinnad õiged.

Kas eurodes arveldamine on teie kohvikus veel mingit segadust tekitanud?

Ei. Kassasüsteemis, mis on kõige olulisem, on hinnad algusest peale õiged olnud.
Nüüd on ka kodulehekülg korras ja ultrahindu sealt enam ei leia.
 

Märksõnad

Tagasi üles