Pirogovi platsil koidab ihuhädalistele lootuskiir

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirogovi platsi heakord jätab soovida. Vedeleb taarat, konisid, klaasikilde. Linn lubab, et 1. maiks tehakse suurem puhastus.
Pirogovi platsi heakord jätab soovida. Vedeleb taarat, konisid, klaasikilde. Linn lubab, et 1. maiks tehakse suurem puhastus. Foto: Kristjan Teedema

Hea uudis on, et kui kõik läheb tagasilöökideta, paigaldatakse platsile viisakas tualett. Iseküsimus on see, millal ihuhädalisi aitav asutus sinna päriselt püsti saab.

Linnavalitsuse praeguse hankelepingu kohaselt paikneb Pirogovi platsil suveperioodil roheline plekist välikemmerg, kuid väidetavalt on selle olukord tihtilugu selline, et peletab ka kõige kangemad hädalised hoopis platsile puude-põõsaste alla omi asju toimetama. 

Seda võivad oma ninaga tajuda kõik, kes vähegi soojemal õhtul platsist mööda peaks kõndima – lehk on teinekord nii vänge, et piltlikult väljendudes jääks üles visatud saabas õhku rippuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles