Aasta esimene välisturniir viis Erkmaa KK Moskvasse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

 
Täna varahommikul maabus Venemaa pealinnas Moskvas Erkmaa Korvpallikooli 10-aastaste poiste võistkond, kes osaleb 4.-8. jaanuarini Timirjazevskaja spordikooli poolt korraldataval turniiril «Uusaasta käbid».



Seekord treener Gert Prantsi juhendamisel mängiv Erkmaa KK on Venemaa paremiku osalusel peetaval igaaastasel jõuproovil kaasa teinud varemgi - mullu tõid esikohatrofee Tartusse 1999. aastal sündinud ja tunamullu 1998. aastakäigu poisid.

Alagrupimängudega tehakse algust teisipäeval, esimeseks vastaseks on Moskva Trinta. Kolmapäeval mängitakse Permi oblasti Berezniki võistkonnaga ja neljapäeval võõrustajate Moskva Trintaga. Neljapäeval on kavas play-off- ja reedel kohamängud.

Lisaks võistlemisele on tartlastel plaanis neljapäeva õhtul kaasa elada Moskva oblasti Himki ja Kaunase Žalgirise mängule VTB Ühisliigas.

ALAGRUPID JA AJAKAVA (noorte korvpalliturniir «Uusaasta käbid»)

A-alagrupp

Moskva Trinta
Moskva Gloria
Berezniki (Permi oblast)
Erkmaa KK

B-alagrupp

Moskva Timirjazevskaja
Sankt-Peterburg
Novokuibõševsk
Dzeržinsk

ERKMAA KK MÄNGUD TURNIIRIL

teisipäev, 4. jaanuar
10.30 Trinta - Erkmaa KK

kolmapäev, 5. jaanuar
10.30 Erkmaa KK  - Berezniki

neljapäev, 6. jaanuar
10.30 Moskva Gloria - Erkmaa KK

reede, 7. jaanuar
10.30 A3 - B4
11.45 B3 - A4
13.00 A2 - B1
14.15 B2 - A1

laupäev, 8. jaanuar
kohamängud


ERKMAA KK KOOSSEIS

Carl Hans Sammel
Jakob Tamm
Ott Hendrik Lemetti
Romet Käämer
Kerr Kriisa
Kaspar Kitsing
Markus Kõrkjas
Peeter Toomas Tael
Kevin Kadastik
Germo Aljak
treener: Gert Prants
esindaja: Silver Kitsing

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles