Läti bänd jagab muusikat koos kassetimängijaga

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Pink Elephant.
The Pink Elephant. Foto: Pēteris Vīksna

Täna õhtul annab Genialistide klubis Tartus kontserdi Läti ansambel The Pink Elephant, et tutvustada oma teist albumit «Cassette Concert». Bänd jagas Riias laiali kümme kassetimängijat koos kassetiga, millele oli album salvestatud. Peale kuulamist tuli see koos seadmega järgmisele muusikasõbrale edasi anda. Nõnda käest kätte muusika jagamisel tekkis justkui väike kontsert.

Pressiteates on kirjas, et The Pink Elephanti esimene muusikakogumik «Mellowing» ilmus möödunud aastal. Bänd ei kavatse nüüdsest kogumikust «Cassette Concert» luua mitte ühtegi digitaalkoopiat, album jääbki ainult kassetilindile.

The Pink Elephant on oma uut muusikakogumikku Eestisse esitlema tulles lubanud võtta kaasa viis kassettmängijat.

«Ma olen väga elevil, et saame taas tuurile minna ja kohtuda oma sõprade ja fännidega. Eelmisest Baltikumi kontsertuurist on meil fantastilised mälestused,» ütles bändi esilaulja ja kitarrist Edvards Broders. «Meie esimene tuur oli vaid aasta tagasi, aga tunnen, et oleme selle aastaga palju õppinud ning kogunud energiat, mida laval teiega jagada.»

Täna Genialistide klubis Tartus ja reedel Von Krahlis Tallinnas (mõlemal õhtul algab kontsert kell 22) jagab lätlaste ansambel lava Ans. Anduriga. Sellel Paide rokkbändil on ette näidata seitse muusikaalbumit. Mullu maikuus ilmunud plaat «Öine Bingo» osutus iseäranis populaarseks.

Videolugu kogumikust «Cassette Concert» saab vaadata siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles