Galerii: vene balli programm lummas paljude etteastetega

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul leidis Vanemuise kontserdimajas aset taas vene ball, mille korraldab Tartu linna slaavi kultuuri selts koos siinse vene kogukonnaga ning arvutate koostööpartnerite ja toetajatega.

Kes kord vene ballil käinud, sel on raske südant kõvaks teha ning sinna järgmine kord mitte minna. Vene balli programmi kokkupanija Tamara Hristoforova pingutab igal aastal kuidas jaksab, et pidu taas millegagi üllataks ning mitte keegi ei pea pettuma.

Tänavugi oli kohal juba tuttavaid esinejaid nagu ajaloolise tantsu ansambel Vivat, Pihkva noorte tantsuansamblid, muusikud ja rahvakoor. Samuti idamaiste tantsude esitajad Õed Shahrazad, tantsumuusikaansambel Ivetta Trio, Euroopa meistrid võistlustantsus - Konstantin Gorodilov ja Dominika Bergmannova. Esinejate loetelu ei ole täielik.

Tänavuse balli kõige säravamad artistid olid aga Sankt-Peterburist tulnud ansambli Malõi Trianon tantsijad, kes lummasid oma vaatemänguliste tantsudega nagu polonees, rondo, gavott, masurka ja teised.

Juba täna võib jääda ootama järgmist kevadet, mil Tartus leiab aset 19. vene ball.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles