Kalevi maadlejad karastusid mitmes tuleproovis

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maadlusvõistlus Tallinna Open.
Maadlusvõistlus Tallinna Open. Foto: Erakogu

1. - 3. aprillini peeti Tallinnas Euroopa suurimat maadlusturniiri Tallinn Open-Kristjan Palusalu noorte maadlusvõistlused. Matil käis 1800 noort, esindatud oli 21 riiki ning maadeldi kokku 16 maadlusmatil.

Tartu Kalev-Englas maadlejatest käis maadlusmatil kreeka-rooma stiilis 13 ja vabamaadluses 6 poissi, teatas maadlusteener Kristjan Press. Suurvõistlustele kohaselt anti auhinnad oma kehakaalu kuuele parimale. Kalevlastest saavutasid auhinnalised kohad Karlis Ander All, kes kuni 2007 ja nooremate vanusegruppis kreeka-rooma maadluses sai teise ning vabamaadluses neljanda koha. Max Hristjuk (2005 - 2006 vanuseklassis) maadles mõlemas maadlusstiilis ennast pronksmedalile, pidades kahe päeva jooksul ka enim maadlusmatše -kokku 16.

2003 - 2004 vanuseklassis maadles end neljandaks Robin Krivmen. Viienda ja kuuenda koha said vastavalt Artur Jeremejev ja Robin Samarüütel.  Napilt medalita ehk seitsmenda koha said Pärtel Palgi (2005 - 2006) ja Romer Bostan (2007 ja nooremad).

Vabamaadluses saavutas 2004 - 2003 vanuseklassis neljanda koha Georg Kristerson ja napilt jäi medalita Daniel Jeremejev.

Pärast võistlusi peeti Tallinnas Korrus3 maadlussaalis maha ka rahvusvaheline maadluslaager, kuhu tartlastest kutsuti Max Hristjuk, Georg Kristerson, Karl-Eerik Karoles. Laagris osales ligi 100 noort maadlejat üheteiskümnest riigist. Tartu poisid said lisaks headele kohtadele ka väärt kogemustepagasi.

Varasematest võistlustest väärib märkimist Artus Jeremejevi tulemus 26. märtsil peetud Nublust-Nabiks teisel etapil, kus ta maadles end vabamaadluses teisele kohale.

12. märtsil võistlesid kalevlased Luunjas seistmekordse maailmameistri Jaan Jaago mälestusvõistlustel, kus  teise koha võitsid Daniel Jeremejev, Karl-Eerik Karoles ja Artur  Jeremejev . Koos lõpuvilega viimasel sekundil poolfinaalis kaotanud Max Hristjuk pidi leppima kolmanda kohaga.

27. veebruaril peetud Valga maadlusturniiril võistelnud Tartu Kalev-Englase esindaja Georg Kristerson alistas kõik oma vastaseid selge ülekaaluga ja võitis esikoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles