Õpilased asusid varakult ametit valima

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loodusfotograaf Remo Savisaar rääkis eile Veeriku kooli aulas oma fotograafiks saamise teekonnast ja sellest, millega ta veel tegeleb. Taustaks pildid, mida paljud tema austajad imetlevad.
Loodusfotograaf Remo Savisaar rääkis eile Veeriku kooli aulas oma fotograafiks saamise teekonnast ja sellest, millega ta veel tegeleb. Taustaks pildid, mida paljud tema austajad imetlevad. Foto: Margus Ansu

Kas õppida põhikoolis pingsamalt emakeelt või matemaatikat või võtta hoopis lisaks programmeerimiskursusi, et pääseda gümnaasiumis ja ülikoolis õppima eriala, mis aitaks jõuda lähemale unistuste ametile? Veeriku kooli õpilased said eile aimu sellest, mida üks või teine amet endast kujutab.

Seitsmenda kuni üheksanda klassi õpilased alustasid eilsel kooli karjääripäeval mitmesuguste ametitega tutvumist tarkvaraarendusfirmas Nortal, Tartu teaduspargis, Tartu maakohtus, tervishoiukõrgkoolis ja Tamme gümnaasiumis.

Maakohtus oli lastel võimalus osaleda kohtuistungil, kus süüpingis istus katseaja tingimusi rikkunud süüdimõistetu, Tamme gümnaasiumi külastanutel õnnestus muu hulgas lahata silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles