Noored ujujad tõid Sillamäelt kamaluga medaleid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bassein. Illustreeriv foto.
Bassein. Illustreeriv foto. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Eesti ujumisliidu noortesarja kolmas etapp peeti Ida-Virumaal Sillamäel, kust Emajõelinna ujumisklubid naasid arvukate pjedestaalikohtadega.

Noortesari käib kahes tsoonis (lääne ja ida tsoon) ning kolmas etapp olid viimane mõõduvõtt enne finaali, mis peetakse 28. mail Keilas. Tartu ujumise spordiklubi noored noppisid võistlustelt kaheksa esikohta ehk kolmandiku kõigist individuaalalade võitudest. Tartu ujumisklubi lisas omalt poolt kuus kulda. Lisaks tõid mõlemad klubid arvukalt kahvatumat värvi medaleid.

Kahe ala võidu ja oma vanuseklassi eriauhinna võitmisega said ujumise spordiklubist hakkama Brita Rannamets ja Karl Mattias Milk ning Tartu ujumisklubist Kirke Kübar ja Hanna Haljasorg, teatavad klubide veebilehed.

Kõrgeima tüdrukute FINA punktiskoori 478 ujus välja Brita Rannamets ujumise spordiklubist 200 meetri kompleksujumises ajaga 2.35,75. Karl Mattias Milkile samast klubist andis aeg 2.19,47 FINA punkte 361, mis oli noorimate poiste kõrgeim skoor.

Noortesarja rekordi püstitas 100 meetri rinnuliujumises Tartu ujumisklubi sportlane Karl Johannes Visnapuu ajaga 1.11,12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles