Saalihokimeeskond jäi täbarasse seisu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki Eesti meistriliiga finaalseeria esimene mäng, milles kohtusid EMÜ SK ja SK Link/Saku.
Saalihoki Eesti meistriliiga finaalseeria esimene mäng, milles kohtusid EMÜ SK ja SK Link/Saku. Foto: Kristjan Teedema

Laupäeval Tartus SK Link/Sakult valusa ühepunktilise kaotuse vastu võtma pidanud EMÜ SK saalihokimeeskond läks päev hiljem Kiili spordihallis finaalseeria teises mängus platsile hea häälestusega. Ühel hetkel mäng aga lagunes.

Pühapäevases mängus lõi maaülikooli meeskond esimese värava neljandal mänguminutil, millele Saku vastas kahe silmaga. Maaülikool lõi omakorda kaks väravat ning kolmandikaja vaheajale mindi seisus 3:2 tartlaste kasuks.

Teine kolmandik möödus tasavägiselt ning mõlemad võistkonnad lisasid oma kontosse kaks silma ning teisele lühikesele vaheajale mindi maaülikooli eduseisus 5:4. Kolmandal osaajal muutus mängupilt aga kardinaalselt. Saku lõi üsna kiiresti kuus väravat, minnes juhtima 10:5. Mängu statistikast nähtub, et seejärel muutusid mehed platsil agressiivsemaks, mis tõi kummalegi poolele karistusi koos mängust eemaldamisega.

Kolmandikaja lõpus suutsid mõlemad võistkonnad lisada veel ühe värava ning teine finaalmäng jõudis lõpule seisul 11:6 Saku eduseisus.

Võitjate poolel olid resultatiivsemad Carol Viiding (2 väravat ja 5 väravasöötu), kaotajate poolel oli resultatiivseim Pavel Semenov (2 väravat ja 2 väravasöötu).

Kolme võiduni peetavat finaalseeriat juhib SK Link/Saku nüüd 2:0. Kolmas mäng peetakse laupäeval kell 17 Tartus maaülikooli spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles