Politsei otsib eilse bussiavarii tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussiõnnetus Luunja vallas.
Bussiõnnetus Luunja vallas. Foto: Kurmet Karsna

Tartu politsei palub abi kõigilt, kes nägid eile pealt Tartu-Räpina maanteel Lohkvas sõiduauto ja liinibussiga juhtunud liiklusõnnetust.


Lõuna prefektuuri teatel juhtus õnnetus 28. detsembril kella 12.32 ajal Tartumaal Luunja vallas Tartu–Räpina–Värska maantee 3,7. kilomeetril. Kokku põrkasid Koidula-Tartu liinil sõitnud buss DAF Bova, mida juhtis 41-aastane Urmas ning sõiduauto Mercedes Benz, mida juhtis 68-aastane Üllar.

Liinibuss sooritas möödasõitu tema ees vasakpööret teinud takso kirjadega Mercedesest. Sõidukite vahel leidis möödasõidul aset kokkupõrge, mille tagajärjel sõitis buss teelt välja kraavi ning paiskus küljele.

Bussis viibis üle 30 inimese. Kolm reisijat said vigastada, nendest kaks viidi Tartu Ülikooli kliinikumi tervisliku seisundi kontrolli ning pärast abi andmist lubati nad kodusele ravile. Üks vigastada saanud reisijatest ei soovinud meedikute abi.

Kella 13 ajal saadeti õnnetuskohale asendusbuss ja reisijad said edasi Tartusse sõita. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politsei palub kõigil, kes juhtusid pealt nägema kirjeldatud liiklusõnnetust, helistada Lõuna prefektuuri avariiteenistuse numbril 730 8814 või lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles