Tartu- ja Jõgevamaale kerkib uusi ja uuenenud toidukauplusi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maikuus avatakse uues Tartu kaubanduskeskuses Maksimarket, kus ettevalmistused on täies hoos ning osa mööblistki on sisse toodud. Pildil Tartu tarbijate kooperatiivi juht Tarmo Punger.
Maikuus avatakse uues Tartu kaubanduskeskuses Maksimarket, kus ettevalmistused on täies hoos ning osa mööblistki on sisse toodud. Pildil Tartu tarbijate kooperatiivi juht Tarmo Punger. Foto: Margus Ansu

Tartu- ja Jõgevamaal avatakse või uuendatakse sellel ja järgmisel aastal mitu toidukauplust. Kõige rohkem avab kauplusi Coop Eesti Keskühistu, alustades Tartu linna kolmanda Maksimarketiga linna uues keskuses Riia tänaval. 

Uue Maksimarketi müügisaali pinda on ligikaudu 2500 ruutmeetrit ja see paikneb hoone nullkorrusel. Tartu tarbijate kooperatiivi (Coop Tartu) juht Tarmo Punger ütles, et võrreldes teiste Eesti Maksimarketitega on kauplus natukene väiksem, sest rõhk on peamiselt toidukaupadel, tööstuskaupu tuleb sinna vähe. 

Punger lisas, et uus kaubanduskeskus avatakse maikuus,  täpsem kuupäev selgub tuleval esmaspäeval.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles