Erametsakeskuse kaardirakendus uuenes

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Erametsakeskuse kaardirakendusest, millelt on näha sihtkaitse- ja piiranguvööndi ning põllumaa piirid.
Fragment Erametsakeskuse kaardirakendusest, millelt on näha sihtkaitse- ja piiranguvööndi ning põllumaa piirid. Foto: Maa-amet

Maa-ameti geoportaali Erametsakeskuse kaardirakenduses on uuendatud Natura aladele jäävate eraomandis olevate toetusõiguslike metsaalade piirjooni.

Kaardirakenduse kaudu saavad erametsaomanikud kontrollida Natura 2000 erametsamaa toetuse taotluste esitamiseks vajalikke andmeid ning koostada taotluse juurde kaardi väljavõtte.

Lisaks toetusõiguslikele aladele on kaardirakenduses näha ka Natura 2000 alade piirid, nende kaitserežiim, PRIA põllumassiivide piirid ning poollooduslike koosluste piirid, teatas maa-ameti avalike suhete nõunik Agnes Jürgens.

Erametsaomanikud saavad käesoleva aasta Natura toetust nõutada 4.–22. aprillini. Toetuse eesmärk on hüvitada erametsaomanikule looduskaitsepiirangute tõttu saamata jäävat tulu Natura 2000 erametsamaal.

Täpsem teave ja kontaktandmed toetuse taotlemise kohta on Erametsakeskuse kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles