Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Rebase paadisadam pakub kevadest kanuudele kodu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kertu Kula
Copy
Tartu Karlova paadisadam.
Tartu Karlova paadisadam. Foto: Margus Ansu / Postimees

MTÜ Tartu Rebase paadisadam hakkab pakkuma süsta- ja kanuuentusiastidele võimalust oma paat Emajõe kaldal mugavalt hoiustada.

Rebase tänava lőpus järjepidevalt üle 65 aasta tegutsenud paadisadama territooriumile luuakse sel kevadel kergete sõudepaatide hoiuala, kus eraisikud, aga ka asutused, koolid ning huviringid saavad hoida oma kanuusid ja süstasid otse jõekaldale rajatavatel poomidel.

«Matka- ja sportkanuude hoiu võimaluste kohta on meilt viimastel aastatel korduvalt küsitud, nüüd on aeg huviliste soovile vastu tulla,» ütles MTÜ juhatuse liige Madis Rennu.

Rennu sõnul on teenus mõeldud eelkõige tartlastest matkajatele ja veesportlastele, kel soov jõel regulaarselt treeningsõite teha, aga kel paadi igakordne autoga jõe äärde vedamine võimatu või raskendatud.

Sadamas on kergete sõudepaatide hoiuks planeeritud seni minimaalset kasutust leidnud rannaala suuremate paatide silla ning sadamaõue vahel. Sihtgrupi eripära ja huve arvestades püütakse Rennu sõnul hoida teenuse hind võimalikult madalal, et see oleks jõukohane ka tudengitele

Täpsemat infot on võimalik leida Rebase paadisadama lehel Facebookis.

Märksõnad

Tagasi üles