Oodatakse ettepanekuid tunnustust väärivate vanavanemate kohta

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni Tartu klubi tunnustab üksi lapselapsi kasvatavaid vanavanemaid. Pildil vanaema Aino Krevald, keda tunnustati 2009. aastal.
Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni Tartu klubi tunnustab üksi lapselapsi kasvatavaid vanavanemaid. Pildil vanaema Aino Krevald, keda tunnustati 2009. aastal. Foto: Sille Annuk / Postimees

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiooni (EENA) Tartu klubi ootab infot tunnustust väärivate vanaemade ja vanaisade kohta. Kandidaate saavad esitada kõik soovijad kuni 8. aprillini.

EENA tänab ja tunnustab emadepäeva künnisel taas vanavanemaid, kes kasvatavad ise või üksi lapselapsi ilma lapselaste vanemate toeta, ning on neist kasvatanud tublid, õigete väärtushinnangute ja hea õppeedukusega aktiivsed noored.

Ettevõtmise käigus tunnustatakse vanavanemaid, kes elavad Tartumaal ja on lapselast (lapselapsi) kasvatanud enam kui viis aastat. Lapselapsed peavad olema vähemalt 10-aastased ja õppima algkoolis, gümnaasiumis, kutsekoolis või kõrgkoolis.

Esmakordselt tunnustati tublisid vanavanemaid 2009. aastal ning EENA Tartu Klubi soovib seda traditsiooni jätkata igal aastal.

Ettepanekuid oodatakse hiljemalt 8. aprilliks EENA Tartu klubile järgmistel kontaktidel: heli.peetsmann@gmail.com või leavoltri@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles