Pooltühjad koolimajad ootavad otsuseid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustvee gümnaasiumihoone katus ei lase vihmavett läbi üksnes raamatukogus, mille lagi on rikutud, vaid direktor Raivo Vadi sõnul ka paljudest teistest kohtadest. Lisaks koolireformile vajab linn nüüdisaegseid tingimusi, kus saaks üldse kooli pidada, leiab ta.
Mustvee gümnaasiumihoone katus ei lase vihmavett läbi üksnes raamatukogus, mille lagi on rikutud, vaid direktor Raivo Vadi sõnul ka paljudest teistest kohtadest. Lisaks koolireformile vajab linn nüüdisaegseid tingimusi, kus saaks üldse kooli pidada, leiab ta. Foto: Margus Ansu

Laste arvu drastilise kahanemise tõttu viimased kuus aastat oma kahe gümnaasiumi saatust vaagiv Mustvee linn tegi koolivõrgu kohta viimase otsuse tänavu 28. jaanuaril. Selle tulemusel liidetakse eestikeelne Mustvee gümnaasium ja kohalik lasteaed põhikool-lasteaiaks. 

Ühendasutus peaks juba augustis hakkama tegutsema ühise katuse all ehk gümnaasiumi majas aadressil Tartu 11.

Mõistagi nõuab lasteaia kolimine investeeringut, et see vastaks elementaarsetele nõuetele. Esmase ehitushinnangu järgi tuleks volikogus vastu võetud otsuse täitmiseks kulutada 257 000 eurot ning sellekohase taotluse tegi gümnaasiumi direktor Raivo Vadi ka linnaeelarvesse. Ootamatult tõmbasid volinikud aga summa eelarvest maha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles