Lapsed keetsid laagris korraliku supi kokku

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan (vasakult) hakib sibulat, talle tuli appi Jenna. Teele lõigub veel viimaseid kartulikuubikuid ning Miariin paneb tükeldatud kartulid juba potti. Laudkonna juhendaja Merlin Tõnisson (paremal) jagab lastele nippe köögis toimetulekuks ning Lille maja linnalaagri üks korraldajaist Reelika Lodjak käib aeg-ajalt kontrollimas, kas kõik läheb plaani järgi.
Jaan (vasakult) hakib sibulat, talle tuli appi Jenna. Teele lõigub veel viimaseid kartulikuubikuid ning Miariin paneb tükeldatud kartulid juba potti. Laudkonna juhendaja Merlin Tõnisson (paremal) jagab lastele nippe köögis toimetulekuks ning Lille maja linnalaagri üks korraldajaist Reelika Lodjak käib aeg-ajalt kontrollimas, kas kõik läheb plaani järgi. Foto: Sille Annuk

Kell on peaaegu pool kaksteist. Laagri umbes kahekümnepealine seltskond jaotatakse nelja rühma, iga rühm saab oma laua. Laual ootavad lapsi ühe rauaga pliit, pott, neli lõikelauda ja neli nuga. 

Söödava materjali poole pealt on valmis pandud kaks suurt kartulit, kartulitega sama suur sibul, küüslauguküüs, porgand, pool paprikat, puljongikuubik, tomatipasta ja veidi maitserohelist – kõik, mis vaja hakkida frikadelli-aedviljasupi keetmiseks.

Porgand väsitab

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles