Lapsed keetsid laagris korraliku supi kokku

Jaan (vasakult) hakib sibulat, talle tuli appi Jenna. Teele lõigub veel viimaseid kartulikuubikuid ning Miariin paneb tükeldatud kartulid juba potti. Laudkonna juhendaja Merlin Tõnisson (paremal) jagab lastele nippe köögis toimetulekuks ning Lille maja linnalaagri üks korraldajaist Reelika Lodjak käib aeg-ajalt kontrollimas, kas kõik läheb plaani järgi.

FOTO: Sille Annuk

Kell on peaaegu pool kaksteist. Laagri umbes kahekümnepealine seltskond jaotatakse nelja rühma, iga rühm saab oma laua. Laual ootavad lapsi ühe rauaga pliit, pott, neli lõikelauda ja neli nuga. 

Tellijale

Söödava materjali poole pealt on valmis pandud kaks suurt kartulit, kartulitega sama suur sibul, küüslauguküüs, porgand, pool paprikat, puljongikuubik, tomatipasta ja veidi maitserohelist – kõik, mis vaja hakkida frikadelli-aedviljasupi keetmiseks.

Porgand väsitab

Tagasi üles