Pildid: Tartus sõitis auto ülekäigurajal mehele otsa (1)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal juhtus Tartus Vaksali ja Tiigi tänava ristmikul liiklusõnnetus, milles sai kannatada ülekäigurajal teed ületanud meesterahvas.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus avarii kella 13.15 paiku, mil raudteejaama poolt Riia tänava suunas liikunud sõiduauto Honda Accord sõitis otsa teed ületanud meesterahvale.

Sündmuskohale reageeris politsei avariigrupp ja kiirabi. Kannatanu oli teadvusel, meedikud kontrollivad tema tervist.

Hiljem kinnitas politsei, et jalakäijaks oli kaine 1992. aastal sündinud Tõnis, kes jooksis reguleerimata ülekäigurajal sõiduteele ette lähenevale sõiduautole Honda Accord, mida juhtis kaine ja juhtimisõigusega Ingvar, kelle sünniaasta on 1990. Õnnetuses kannatada saanud jalakäija viis kiirabi TÜ kliinikumi kontrolli.

Politsei juhib tähelepanu, et ülekäigurajale astumise eel on jalakäija liikluseeskirja järgi kohustatud hindama läheneva sõiduki kaugust ja kiirust, andma juhile võimaluse kiiruse sujuvaks vähendamiseks või peatumiseks ja veenduma, et juht on teda märganud ning tee ületamine on ohutu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles