Pirogovi õllene elu teeb tuska (1)

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirogovi platsil Toome 
jalamil lubab Tartu linn pruukida lahjasid alkohoolseid jooke, põhjendades seda tudengilinliku vabameelsusega. Foto aastast 2006.
Pirogovi platsil Toome jalamil lubab Tartu linn pruukida lahjasid alkohoolseid jooke, põhjendades seda tudengilinliku vabameelsusega. Foto aastast 2006. Foto: Sille Annuk

Just läinud nädalal algas Pirogovi platsil suvine hooaeg, mil seal on lubatud lahjat alkohoolset jooki tarvitada. Mõeldud on jooke etanoolisisaldusega kuni kuus prot­­senti – seega õlut võib, veini mitte.

Põhjenduseks tudengilinna traditsioonid ja aluseks volikogu aasta tagasi antud määrus, millega seesugune erikord on 15. märtsist 15. oktoobrini.

Läinud nädala volikogus ütles professor Toivo Maimets aga, et temal on Pirogovis toimuva pärast olnud piinlik, ja arupärimises soovis ta teada, kas linnapea on valmis astuma samme selle piinliku ja potentsiaalselt ohtliku olukorra lõpetamiseks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles