Markko Abel püstitas sportkeeglis Eesti rekordi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Abeli individuaalne tulemus sportkeegli paarismängu Eesti meistrivõistlustel oli 655 kurikat, mis tähistab uut Eesti rekordit.
Markko Abeli individuaalne tulemus sportkeegli paarismängu Eesti meistrivõistlustel oli 655 kurikat, mis tähistab uut Eesti rekordit. Foto: Eesti Veeremängude Liit

Eile lõppesid tänavused Eesti sportkeegli segapaarismängu meistrivõistlused. Tiitlit kaitsesid ning Eesti meistriks kuulutati Heret Ots (KK Reval) ja Markko Abel (Tartu KK) tulemusega 1208 kurikat.

Eesti Veeremängude Liidu teatel saavutasid teise koha Gertrud Saetalu (Tartu KK) ja Kristjan Tamlak (KK Reval) 1132 kurikaga ning kolmandaks tulid Anu Pluum (Tartu KK) ja Robert Pluum 1098 kurikaga.

Võistluse säravaim sooritus oli Markko Abelil, kelle individuaalne tulemus 655 kurikat tähistab uut Eesti rekordit.

Eesti Veeremängude Liidu korraldatav võistlus peeti kolmandat aastat järjest Tartus asuvas kaherealises keeglisaalis. Mänguformaadiks oli nii naistel kui meestel 4 x 30 viset ja paar sooritas kokku 240 viset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles