Nikolai Põdramägi: Tartu tähetornis lehvib sinimustvalge lipp (2)

, Tartu linnavolikogu liige (Keskerakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Põdramägi (vasakult), Aadu Must ja Urmas Klaas vabariigi aastapäeva tähistamisel Tartu tähetorni juures.
Nikolai Põdramägi (vasakult), Aadu Must ja Urmas Klaas vabariigi aastapäeva tähistamisel Tartu tähetorni juures. Foto: Margus Ansu

Keskerakond on Tartus liiga juhikeskne. Piirkonna esimeheks tagasi valitud Aadu Must pole teinud muudatusi, et valimistulemus paraneks. Sellised on Musta vastaskandidaadi Oudekki Loone pooldajate põhietteheited, mis endiselt õhus. Kõlab ka küsimus, kas Must üldse on poliitik.

Sellest, mida on Keskerakond Tartus teinud, ei piisa enam. Peame edasi minema. Keskerakonna Tartu juhtfiguurid seda enam ei suuda. Juba mitu aastat tagasi ütles Tartu esinumber Aadu Must, et on aeg laadalt koju minna. Ta pole seda siiani teinud.

Meie toetus Tartus on kohalikel ja riigikogu valimistel püsinud kas samana või isegi vähenenud, nagu juhtus viimastel valimistel. Meie päralt on erakondadest kolmas või neljas koht Tartu volikogus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles