Saalihokis tulevad otsustavad lahingud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMÜ SK saalihokimeeskond  on saanud tublisti jõudu juurde ja 
mängib Eesti meistri tiitlile. Põhiturniiri otsustavates mängudes 
näitasid end heast küljest sügisel võistkonnaga liitunud Pavel Semenov (nr 77) ja Venemaa rahvuskoondisse kuuluv Aleksandr Petrov (nr 44).
EMÜ SK saalihokimeeskond on saanud tublisti jõudu juurde ja mängib Eesti meistri tiitlile. Põhiturniiri otsustavates mängudes näitasid end heast küljest sügisel võistkonnaga liitunud Pavel Semenov (nr 77) ja Venemaa rahvuskoondisse kuuluv Aleksandr Petrov (nr 44). Foto: Renee Kütisaar

Nädalalõpul ta­­sub tartlastel minna kaasa elama maaülikooli saalihokivõistkondadele, sest nii nais- kui ka meeskonnal seisavad kodusaalis ees väga tähtsad kohtumised.

EMÜ SK meeskond võitis esimest korda klubi ajaloos Eesti meistrivõistluste põhiturniiri ning on tugev soosik meistritiitlile. Finaali pääsuks tuleb saavutada kolm võitu Tallinna tehnikaülikooli spordiklubi üle. Kahel viimasel aastal Eesti meistriks tulnud EMÜ SK naiskond on aga finaalikoha juba välja võidelnud.

Esimest korda poolfinaaalis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles