Jääpurjetamishooaeg Saadjärvel jätkub

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil jääpurjekad võistluse ootel. Illustreeriv foto.
Pildil jääpurjekad võistluse ootel. Illustreeriv foto. Foto: Kristjan Teedema

Et juba mitmendat nädalat on Saadjärv ainus veekogu Eestis, mille jää kvaliteet on sobilik jääpurjetamiseks, koguneb Eesti paremik Tartumaale võistlema ka sel nädalalõpul.

Laupäeval ja pühapäeval, 19. - 20. märtsini, peetakse Saadjärvel nii Monotüüp XV Eesti meistrivõistlused, Saadjärve GP ja Tartu meistrivõistlused.

Möödunud nädalavahetusel Saadjärvel peetud Eesti karikavõistluste ja Tallinna meistrivõistluste parimad DN klassis olid Jaan Akermann, Gunars Rozenbergs (Läti) ja Rasmus Maalinn. Juuniorklassis saavutas Rasmus Maalinn esimese koha. Talle järgnesid Keith Luur ja Johannes Puusepp. Ice Optimist klassi esikolmiku moodustasid Markus Kostabi, Karla Luhar ja Kaur Oskar Volt.

Sel nädalavahetusel peetakse samas kohas Saadjärve GP ja Tartu MV, mille korraldajad on Saadjärve jahtklubi ja jahtklubi Merikotkas koostöös Eesti Jääpurjetamise Liiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles