Noored ujujad naasid Berliinist medalisaagiga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berliini ujumisvõistlustelt viis medalit võitnud Tartu ujuja Karl Mattias Milk.
Berliini ujumisvõistlustelt viis medalit võitnud Tartu ujuja Karl Mattias Milk. Foto: Erakogu

Märtsi alguses sõitsid Saksamaale Berliini kokku 26 riigi noored ujujad. Teiste seas lõid kaasa ka tartlased. Emajõelinna toodi hulk medaleid ja püstitati mitu isiklikku rekordit.

Tartu ujumisklubide teatel võitsid enim medaleid Karl Mattias Milk Ujumise spordiklubist ja Laura-Liis Valdmaa Tartu ujumisklubist. Mõlemal tuli pjedestaalil käia lausa viiel korral.

Karl Mattias Milk võitis 2004.-2005. aastal sündinute seas esikoha 50 m rinnuliujumises, teise koha 200 m rinnuli- ja 200 m kompleksujumises ning pronksise autasu tõid 50 m liblikat ja 50 m vabalt.

Laura-Liis Valdmaa võitis 2004.-2005. aastal sündinud neiude seas võidu 100 m seliliujumises. Kaksikvõidu sellel distantsil kindlustas tartlastele Ujumise spordiklubi esindaja Brita Rannamets. Lisaks tuli Valdmaa kolmel korral hõbedale ja seda 50 ning 200 m seliliujumises ning 50 m liblikujumises. Pronksi tõi lisaks 100 m liblikujumine.

Ujumise spordiklubist võitis Brita Rannamets hõbeda veel ka 50 m vabatujumises. Elis Treial tõi koju hõbemedali 400 m vabaujumises.

Lisaks võideldi välja mitu finaalikohta ja püstitati hulga isiklikke rekordeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles