Pildid: Koolitants jõudis töötubadega Tartusse

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mullu leidis esmakordselt festival Koolitants aset töötubade formaadis. Eelmise aasta tagasisidest innustust saanud Koolitantsu meeskond korraldab ka tänavu üle Eesti tantsimise töötubasid ning toob noorte ette uued koreograafid. Täna tantsivad Karlova koolis ja Tartu üliõpilasmajas noored tantsijad, kelle seast selguvad edasipääsejad suvekooli, kus valmib täispikk tantsulavastus.

Täna alates kella kümnest hommikul on tantsijad harjutanud tunnustatud koreograafide käe all vaba-, estraadi- ning sõu- ja tänavatantsu. Noori juhendavad koreograafid Ruslan Stepanov (vabatants), Elina Tamm (sõu-ja tänavatants), Maria Goltsman (estraaditants).

Algusega kell 17 toimub üliõpilasmajas päeval õpitu avalik ettenäitamine ning «Tantsuhulluse» telesaate salvestus. Avalik ettenäitamine on kõikidele külalistele tasuta.

Koreograafid valivad päeva jooksul välja töötubadest ka viisteist kõige loovama ja julgema lähenemisega tantsijat, kes pääsevad Koolitantsu Kompaniisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles