Tammeka liidritele vastu ei saanud

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka pidi seekord leppima kaotusega.
Tammeka pidi seekord leppima kaotusega. Foto: Kristjan Teedema

Eesti jalgpalli meistriliiga kolmandas voorus pidi Tartu JK Tammeka vastu võtma hooaja esimese kaotuse, kui võõrsil jäädi alla tabelis esikohta hoidvale FC Infonetile.

Tammeka jaoks sai mäng kohutava alguse, kui juba 4. minutil lubati nurgalöögi järel skoorida Infoneti ghanalasest keskkaitsjal Ofosu Appiahil.

Väljakuperemehed jätkasid domineerimist ning sisuliselt otsustati asi ära juba esimese pooltunni jooksul, kui 25. minutil duubeldas Infoneti eduseisu Nikolai Mašitsev ning veel kaks minutit hiljem mängis 2006. aasta MMilgi skoori teinud teine ghanalane Haminu Draman seisuks juba 3:0.

Teisel poolajal võttis Infonet pisut rahulikumalt ning mõned (pool)võimalused tekkisid ka Tammekal, kuid väravani jõudis ikkagi vaid kodumeeskond, kui 64. minutil realiseeris Dramani suurepärase eeltöö väravaks Vladimir Voskoboinikov.

Tammeka kapten Kaarel Kiidron kurtis mängujärgses intervjuus, et esimene kiirelt sisse lastud värav rikkus tegelikult ära kogu nende mängu, Infonet sai üha enam hoo sisse ning tartlastel seda rongi enam peatada ei õnnestunudki. Kiidron lisas, et kuigi sisuliselt oli tegemist kolmanda mänguga ühe nädala sees, siis väsimust meestes küll ei olnud, pealegi on Infoneti mängugraafik veelgi tihedam olnud.

«Kuid teisel poolajal saime juba mängu mängu sisse ja selle pealt tulebki edasi minna,» ütles Kiidron.

Infoneti neljanda värava autor Vladimir Voskoboinikov märkis omalt poolt, et oleks oodanud Tammekalt märksa agressiivsemat esitust, samas nentis temagi, et küllap oligi mängu murdepunktiks kiire avavärav.

Kolme vooru järel jätkab Infonet täisedu ehk 9 punktiga, Tammekal on koos 4 punkti, millega ollakse 6. kohal. Järgmises mänguvoorus võõrustab Tartu jalgpalli esindusklubi 19. märtsil liiga uustulnukat Rakvere Tarvast, kes on kõik oma senised kohtumised kaotanud. Mäng algab Annelinna kunstmurustaadionil kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles