Aadu Must: Keskerakonna Tartu organisatsiooni read kasvavad lausa tormiliselt (8)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Aadu Must surutakse Tartu piirkonnajuhi kohalt ära?
Kas Aadu Must surutakse Tartu piirkonnajuhi kohalt ära? Foto: Eero Vabamägi

Keskerakonna Tartu piirkond valib täna endale uut esimeest. Panused on erakordselt kõrged ning kindlustamaks «õige» kandidaadi võitu, on vahetult valimiste eel piirkonda üle tulnud terve hulk «rändvalijaid». 

Nimelt kirjutab piirkonna praegune juht Aadu Must oma Facebooki leheküljel, et Keskerakonna Tartu organisatsiooni read kasvavad lausa tormiliselt ning veel eile registreeriti Tartusse kümmekond nn rändvalijat. 

Eriti markantse näitena tõi Must välja Tallinna abilinnapea nõuniku Andres Marius Rosenblatti, kes päev enne Ida-Virumaa valimiskonverentsi viidi Põhja-Tallinna piirkonnast Ida-Virumaale, Tallinna Kesklinna konverentsi päeval oli juba Kesklinna piirkonna liige ning päev enne Tartu piirkonna korduskonverentsi sai temast hoopis Tartu piirkonna liige. 

Tartu piirkonna esimehe valimistel on Aadu Musta vastaskandidaadiks Edgar Savisaare soosik Oudekki Loone ning viimased arengud räägivad selgelt seda keelt, et Must soovitakse Tartus iga hinnaga troonilt tõugata. Selle põhjuseks on ilmselt asjaolu, et novembri lõpus toimunud erakonna suurkongressil toetas Must partei uue juhi valimistel oma tütart Kadri Simsonit.

Keskerakonna Tartu piirkonna suur valimisvõitlus algab täna keskpäeval ning Tartu Postimees vahendab sündmuste käiku operatiivselt koha pealt.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles